Feel Good Inc.

God kväll undersåtar. Jag ser under "statestik" att vissa faktiskt inte tappat hoppet på min blogg;) Så jag tänkte väll att jag kunde ge dessa tålmodiga stackare lite creed.

Frillan rullar på kalas;) Får mer kommentarer i skolan om den är på själva bloggen faktiskt. Lite roligt! Vet inte om vi snart ska börja göra lite "klipp" och sånt smått roligt lite då och då till den. Det var snack om det förut så jag antar det!

Skolveckan : Gay
Jag hade 2 prov idag. Samhällskunskap och typ "Karäm" med göran. (tungafordonskurs) och så har jag ett prov imorgon också. i "Entrepenadmaskiner" Yiippi! Vi börjar vid 08:40 och då är det typ fredagskramar till kl 9 kanske (fredagsmöte för er utan slutledningsförmåga) och sen kör göran upp oss till verkstaden där vi ska skriva prov sen slutar vi.. Så cirkus 10 skulle jag tippa på att vi tar kvällen. Ganska så soft ^^, Då kommer mamma och stefan med golfen så får jag köra hem, kan ju inte sluta bättre;) Sen ska jag nog sticka upp till garaget och gå lös med sprayburkar och maskeringstejp! Sen blire blocket kan jag meddela!

FÅ DRULLMAN UR MITT LIV!
Den ger mig mardrömmar, kallsvett, fotsvett, mjäll och dearé !
Ge mig 18år, körkort, bil och ett garage så lovar jag att jag kan roa mig i flera veckor utan att klaga på nånting! Men nej.. HELA sommarlovet ska slinka förbi innan lilla pomme ska få köra bil. Livet är fan BRA surt!

Om nån är sugen på mardrömmar , kallsvätt, fotsvätt, mjäll och dearé. och inte nog med det. En sjuk jävla pengaförlust skickar jag med på köpet också. Om fallet är så kan ni ju komma med ett seriöst bud så kan vi nog göra affär! Det är trotts allt en "frän" bil ;)


image57
Mannen, myten, LEGENDEN

FRILLAN!

Nu är den efterlängtade bloggen igång! Kanske inte helt aktiv men nu är den uppe iallafall!

KLICKA HÄR!

Jag står för den sjukt heta designen ;)

Can't stop.

God afton!

Mitt i lovet befinner vi oss. Vet inte om man ska se det som en bra sak eller något dåligt.. Igår stack jag och brk hem till carina och formaterade hennes dator. Lite krångel med ljudet men det styrdes upp till slut. Efter det satt jag typ bara hemma och cepa. På lördag är den 50års fest på smedgården! blir att supa skalle med stefan och mamma;) haha nejdå, lite rund kan man väll kanske bli iaf..

Vad händer idag då gott folk?

Jag kom över massa toppenroliga kort av cary

image56


HÅRET!?

Det fixar jag, men inte idag.

Nu har jag vart ute och bränt med golfen sen halv 12 ;P Jag och mor åkte in till örebro för att handla med mormor och typ handla lite. Jag lämnade även in telefonen på telenor. Mickrofonen är paj på den :p Iaf så fick jag se det absolut sorgligaste jag sätt i hela mitt liv. Det slår alla jävla sorgiga filmer och allt.. Vi kommer till mariaberg. Parkerar. går till det där lilla huset som är utanför där dom säljer telefoner. När vi just ska gå in i huset så hör vi typ ett  snisslande ljud. jag stannar och tittar vad det är.. En gammal gubbe i en BMW m3 som just smaskat in fronten i trappen till huset när han skulle parkera.. Typ feta repan i fronten. Gubben går ut ur bilen och tittar bakom den för att han trodde det var något där som tagit emot. Sen går han runt bilen och ser förödelsen, så vit i ansiktet har jag aldrig sätt nån bli. KAN MAN INTE SKA MAN INTE! Han var värkligen tvungen att ta parkeringen närmast även fast man knappt fick in 2 paket festisar där. herregud, sopa.

image55

179 dagar

Det var lan hemma hos per över natten, Jag, per och mister brk i pers rum. Mycket trevlig afton faktiskt. Vid 7 typ var det tänkt att vi skulle till per. Men berka den segkuken skulle ju som vanligt inte ha brottom för allt i världen :p Han är en såndär person som går till bussen när det står i tabellen att den ska åka. Så blir han sur på bussen för att han missade den :P Typ sån är han. Men vi alla älskar honom ändå. Som sagt. vi skulle vart där vid 7. Men vid typ 9 kom berka på att han skulle ner på stan och spela på spelmaskinen på filman, så vi var inte hemma hos per förns 11^^,

image54image53




















Jag kom hem vid 3 nångång. Har inte gjort ett skit idag och som det ser ut nu kommer jag nog inte göra nånting heller.. Kan ingen rädda mig härifrån?:D

Showtek - Scratch

Det börjar minsann dra sig emot kvällen här! Jag kom just ur duschen, vet inte varför jag duschade faktiskt. Det verkar ju inte hända så mycket här i knutarna så jag hade gott kunna vart slusk ett tag till. Det är ingen hemma så jag kan spela så högt jag vill just nu och det uppskattas! Inte för att dom brukar klaga, men jag vet hur mycket det låter där nere så jag brukar faktiskt skruva ner lite för att vara snäll. Men som sagt, nu är det poppning! Hungrig som en borrsbindel är jag också! Jag har inte ätigt nånting sen gröten i skolan vid 12.. HÄR BLIR INGA BARN GJORDA säger jag bara! Inte får man nån mat här hemma heller..Jag blir helt enkelt tvungen att hiva igång vrålis och fara som en blixt till berraburra och införskaffa mig något att äta! Det spikar vi.

Watch out!

Den nya kungliga bloggen kommer eventuellt öppnas på lördag kväll ;)
Namnet är giftigt det kan jag meddela, eventuella idiotförklaringar angående namnet (eller något annat) skickar jag och per vidare direct till brk.

Ha en förträfflig kväll allihopa! <3

I am evil I am bad!

Torsdag kväll. Imorgon är det sista dagen innan lovet. Snälla göran, låt oss sluta tidigt imorrn! Iofs vet jag inte vad jag ska hem och göra..Jag vet fan inte vad jag ska göra på hela lovet?. Helt åt fanders är det. På tisdag skulle jag iaf eventuellt hjälpa cary att formatera datorn. Mer vet jag fan inte alltså. Give me some advice for fuck sake!



SPARKLING NEWS!!

Den nya kung bloggen har nu eventuellt fått ett namn, hemligt tills vidare:)
Vi välkomnar även Per (peff) till blogg crewet.



Ha en fortsatt trevlig kväll!

Put your ass in the air

Just nu sitter jag hos mister martin, Jag har just formaterat datorn. Jag var här igår med och gjorde det men jag var lite för seg med virusskyddet så jag fick virus under natten^^, Men det är åtgärdat nu. Spinner som en katt nu:)

Idag slutade jag vid 12:05. Det var ganska så uppskattat faktiskt. Mamma var i linde och handlade så jag, olle, klas och skogis fick åka med till nora, hyggligt;) Vi körde även hem skogis till dkb. Skolan var väll som vanligt första lektionen var samhällskunskap, den gick ganska fort. Och vi snodde massa pins från biblioteket;) Nästa lektion var engelskan som var ganska rolig:p Micke är bra skojig att ha som lärare, bjur på snus och grejer;D
Sen svenskan där vi kollade på film. Helt okej dag.. Nu väntar jag på att mamma ska ringa och beordra mig att komma hem och äta. Hungrig som en hungrig katt.

SOON ON YOUR COMPUTER!

Jag och mister brk ska starta en blogg, den bästa jävla bloggen ever! ;D
Vi ska göra uppdrag och sånt stort sätt varje dag och folket ska få skriva vad dom vill att uppdraget ska vara. till viss gräns vill säga^^,

Vi har dock inte kommit på nått bra namn på denna geniblogg. Men det kommer;)

Stefan Sauk

Tittade på yrrol här om dagen, stefan sauk kör en monolog där han ska spela "cancer". Tankeställare:p

Hej. Mitt namn är cancer. Stör jag? Ja, det gör jag nästan alltid, på någe sätt. Nästan i alla fall. Jag måste berätta..Jag kommer just från en gammal kvinna. Hon var mycket vacker och lugn, som om hon skulle ha väntat på mig. Hennes hem var stilla, hon hade till och med bäddat. Satt med händerna i knät när jag kom...och log. Man såg att hennes ögon hade sett va de behövde se. Hon hade en mycket mild blick. Och hennes händer, de var så spröda. Som vackert mejslade fågelvingar och hon rörde dom så försiktigt över kroppen när hon märkte att ja hade kommit. Som om hon ville hälsa på mig. Tala om att hon inte var rädd. Men de...de är ovanligt. Oftast så blir ni ju skräckslagna när jag kommer. Det är klart de. Ni blir ju plötsligt medvetna om den naturligaste saken i världen. Att livet är utmätt. Hela er tillvaro ställs plötsligt på spets, där den egentligen alltid borde vara. Ja menar, ni lever ju alla bara en tumör från döden trots allt. Och ändå så jagar ni genom livet som om ni var rädda att ni inte skulle hinna dö. Men de hinner ni, det lovar jag. Men...hinner ni leva? Ni får förlåta mig men, ni verkar så vilsna ibland som om ni inte visste vad det är som ni saknar så förtvivlat. Tills jag knackar på. Då blir livet plötsligt väldigt viktigt. Varenda sekund ska tas till vara, ett andetag är ett himmelrike, varje soluppgång är unik och alla futtiga saker som varit så viktiga betyder plötsligt ingenting. Som om jag hade öppnat en dörr till livet. Varför har ni inte öppnat den själva? Ibland knackar ja på lite för tidigt, de vet ja. Men det borde ju vara en väckarklocka för er andra. Och ibland drar ja mig tillbaka självmant, och ger er en stund till. Och de glömmer ni aldrig. Egentligen skulle ja kanske sätta mig en stund hos er alla där ute. Bara för att se vad som händer. Jag skulle kanske göra er en tjänst. Vem vet.

Björn Gustavsson

Fy fan vad skön han är ^^


Smaskiga försovningen

Försov mig ganka bra idag. Jag brukar gå upp vid 07:15 nångång. Men idag vakande jag vid 09:20^^ Så jag gick upp och sjukanmälde mig själv och återgick till sägen en stund, otroligt skönt faktiskt. Jag så jag åkte ner på stan en sväng och handlade en macka på café centrum. Dom går alltid ner ;D. Sen på vägen hem kom jag på att jag inte hade nått att dricka, och bara 10 kronor. Så jag svängde in till ica för att titta om dom hade något i flytande form till en billig peng. Det hade dom inte, eller jo. Cider och 3pack festis. Fick bli en festis. Jag kommer till kassan och då står det att jag måste visa lägg :O Så jag hivar upp mitt lägg lite fort där det står att jag är 17, då säger hon att jag inte kan köpa. Så jag svarar lite kaxigt "Jo det kan jag" och pekar på texten "Alcoholfri". Jaha oj vad konstigt säger hon och ger mig mina 2 kr.. Vad fan trodde hon? Att jag skulle hiva fram ett lägg som det står att jag är 17 när man måste vara 18... Jag kanske inte ser så smart ut men nu får hon ju stilla sig.

Jag hörde på radio när jag vaknade att det skulle komma nått nytt lagförslag, jag hörde inte allt men jag ska förklara av det jag hörde. Hon sa typ att alla som laddar ner filmer och sånt olagligt ska bli avstängda från internet, Först ska man få ett varningsmail och sen stänger dom ner det typ en dag, Och gör man det en gång till så bryts kontraktet med bredbandsleverantören. MEN SKÄMTAR NI ELLER!? HAHA. Jag har MYCKET svårt att tro att t.ex telia vill förlora cirkus 20000 kontrakt varje dag. Aldrig i helvete att det där kommer gå igenom alltså. Om det nu skulle göra det ska jag fan cykla hem till han som lämnade in lagförslaget (hörde inte namnet) Jag ska ha med mig den där asylsökande apan som skriver scheman och en spackelspade. Sen ska jag knyta fast honom och låta den galna apan smiska honom med spackelspaden tills han säger dom hemliga orden: "ostensostismedgraneradostkakigosfralla".
 
Klara han det ska jag förlåta honom, kanske.

Städning

Ojojoj vad jag har städat idag alltså. Jag fyllde nästan en halv sopsäck med bara skit när jag plockade. Haha. Min tanke var typ, "vad är det här!? har jag ett golv!? OCH EN MATTA:O" Med andra ord var det ganska stökigt. Men inte längre:) Fast det var lite tråkigt för jag hittade inget skoj den här gången. Varje gång jag städer brukar jag hitta något jag inte vet att jag tappat bort. Det brukar vara ganska intressant^^,

Jag måste bara ge en nyloge till mister brk för hans otroligt inaktiva msnande, Hela helgen har han vart det värsta jag upplevt att skriva med.. Han är online. Men han är 40 mil från datorn. Han skriver "Hej" men 3 minuter senare är han nere och tränar. Han frågar vad man gör, men han läser det inte. Han skickar en vibb. Men han vill inget. BRK.. SKÄRP DIG!^^

Jag kom på en till sak jag skulle hata btw, MATTEBOKEN vi tvingas läsa. Det kan vara den sämsta boken jag någonsin gett mig in på. Inte för att uppgifterna är dåliga. Utan för att hjälpen kan vara det sämsta. Om man t.ex inte kan ett tal så ska man läsa i början om hur man ska räkna, och det står så otroligt jävla dåligt så man blir ju fan mörkrädd. Jag satt typ 30 minuter idag och försökte mig på ett tal. Fattade inte ett dyft. Läste i boken typ 5 gånger. Fattade fortfarande inte ett dyft. Frågade Erik (matteläraren) och han förklarade på sitt vis. Fuck me sideways vad mycket bättre det var. We dont need no water let the motherfucker burn!

Imorgon har vi inte göran på eftermiddagen, ganska så skönt! vet inte såhär på rak arm när vi slutar men jag antar att det inte är så sent. efter lunch iaf så man borde fan kunna åka 12:40 bussen. Iiiiinga fel!

En sågning kommer nästa gång jag stöter på något jag tycker är värt att såga:)

Chic 'N' Stu

Första skoldagen på veckan klar, gick väll helt okej. Svenskaläraren var fan surare än någonsin! Seriöst, hur jävla klippskt är det att bli lärare när det verkar som om det vore det sista hon ville bli? Vi kommer in, lite sent men det hör till dagsårdningen. Vi får ett papper med typ dyng mycket uppgifter om nån film vi ska se. Vi klagar på det. Hon får tokspel och börjar gorma om att vi brukar tjata om att se på film, JA DET VILL VI, MEN FAN INTE MED HELA JÄVLA KORANEN SOM FRÅGEHÄFTE! Sen gick hon igenom det på tavlan och jag frågade varför man inte bara hade ETT ord på allt. Så slipper man alla svåra ord. Då vart hon också sur och höjde rösten.. Herregud. Knappt så man vågar visa sig snart alltså! Ploppa ut den där jävla ungen du har i magen så du kan ta lite mamma ledigt för fan! Usch för henne!

Och typ naturkunskapsläraren, herre min skapare alltså.. Hon har mer skäggväxt än karttunen för fan! Helt sanslöst välodlade mustachen har hon. Man blir fan äcklad! Varje måndag är det saaaamma sak, Vi slutar sammhälskunspen, går till cafeterian och köper frulle och äter upp den på platts. Med det råkar det bli lite förseningar och vi kommer in på naturkuskapen mellan 3 till 10 minuter för sent, Då får hon typ psykbryt på oss för att hon nu måste börja om allt från början. Cry me a fucking river vad jobbigt det måste vara att säga " Ta av er kepsarna" och räkna upp lite namn?. För det är väll typ vad hon hinner med på den tiden. Hon säger också att vi stör när vi kommer sent. Stör vem? Den syn vi möts av när vi kommer in är hela klassen sitta med sina telefoner och prata med varandra. Ojoj jag ber så hemskt mycket om ursäkt skäggiga damen..

Nu ska jag gå ner och penetrera min mun med mat!
Olle klarade uppskrivningen idag också, grattis:) Snart blire 940 ragg;)


image52

haha w00t på denhär bilden:D









STAY TUNED!


Känner mig taggad!

Känner mig taggad på att köra lite "brain storm" i mina klagomål. här kommer det;)

Imorgon är det en heel vecka kvar till lovet. Fy tusan alltså. En teorivecka på det också. varför ska dom alltid lyckas dunka dit lov och studiedagar på våra körveckor?. Dom veckorna man ville vara i skolan ska dom lyckas korta av. dom veckor man kan döda för att inte vara i skolan ska man tammefan inte få vara hemma. Det sitter säkert nån asylsökande apa med 4 glasspinnar och eltejp som sitter och snickrar ihop våra skolscheman med en träsko och gamla använda tandställningar. Så skickar han det till nån tysk som översätter det till hebreiska och skickar det till oss, då blir det massa missförståd i översättningen och schemat blir klart. Så lack blir jag..

Och våra lärare på det också.. Eller ja, dom flästa är fan helt okej.. Men typ hanna på svenskan, Får man henne att skatta så ska man fan ha diplom alltså! Hon är lika torr som den musslan hon bär omkring på..HAHA nej nu var jag låg, jag ber om ursäkt! Kände mig tvungen att skriva det. Det lät så bra i mitt huvud så jag kunde inte hålla mig^^, Nej men seriöst.. Hon är såå tråkig så det finns fan inte:p Fast det blir nästan lite småkul att gå dit då, klassens bisarra humor skär sig så hårt mot hennes så hon blir nästan arg på oss och det blir lite smått roligt faktiskt.

Nu ska jag hoppa in i duschen tror jag bestämt, smaska iväg en kommentar vettja. SPECIELLT DU KARTTUNEN! Jag vet att du läser varje dag! Men inte fan har du smaskat iväg nån kommentar nångång! Din jävel! Smisk skulle du ha.. Omklädningsrummet imorrn säger jag bara.. Tappa inte tvålen;)

image50

Tyckte det såg lite tomt ut, här är jag och cary, min undersåte ;P

She's Like Heroin

God afton god afton.

Igår kväll satt jag hemma och var social med min familj och tittade på melodifestivalen. Sjukt överskattat det är!
Sen typ vid efter 10 nångång gick jag med maria ner på stan, där träffade vi på krook och vi knatade hem till mister brk. Där satt nordh & brk och tittad på film så vi joinade in på det. Efter filmen gick vi ner på stan för att besöka bloms fest. Vi var bara där en liten stund.. Fester är oftast inte jäätteroliga när man är nykter :p Så då gick vi hem och jag satte mig och tittade efter tattoos, Och talade med brk i skype. Himla slappt. Jag tror jag somnade vid 5 eller nått. Mamma väckte mig vid 11 och frågade om hon skulle köra upp mig till bror. Njaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sa jag och somnade om. Vaknade vid halv 1 tror jag och satte mig vid datorn en stund. Sen åkte jag upp till bror, Där hade han svetsat det som var trasigt så det var bara för mig att montera ihop det. Det tog sin stund men det blev bra:) Lagade även lite annat skit, såsom typ halvljuset på höger och spolarvätskepumpen. Kalas:)


.i..__Ô_ô__..i.

Krook kan ha tippsat mig om den bästa sidan ever made faktiskt! Har häckat på den här i flera timmar nu. Så jävla bra!

Ikväll ska jag nog bege mig till mister martin, får se hur det blir. Jag har ingen bil just nu så det är en bit att knata!
Men han ska hjälpa mig med computtern tror jag så det blir nog att ta sig dit på ett eller annat sätt!

Här är sidan



Idag har jag vart hemma hos bror och skruvat med bilen, det var värre än jag trodde fick jag veta när jag kom upp^^, Hela koppen till fjädern har böjt sig och en gummibustning i undre länkarmen har gett sig..ATTANS!:D
Så imorrn blir det att åka upp och montera bort den så får bror svetsa ihop skiten igen. Dock var det inte det lättaste uppdraget jag fått att skruva bort den kan jag säga!. Sparkade och hamrade och slet allt jag hade men den ville fan inte släppa.. Iofs var det blött och jävligt så man var ju inte så taggad.. men imorgon har det ju förhoppningsvis torkat så då kan man kanske vara lite mer ambitiös :p

format C #2

Nu har jag setat tammefan flera timmar och letat drivrutiner till den här saatans datorn! Imorgon ska jag formatera den och smaska i gamlaa hedliga Windows Xp <3. Det är fullt men fan så skönt.. Vista hänger sig ju hela tiden och är så sjukt krävande. död åt vista! Med lite hjälp från mister brk tror jag att jag har lyckats få tag på dom drivisarna jag behöver. Får även Xp skivan imorrn. Skönt!

ååååååååh ni anar inte hur arg jag var för inte så länge sen! Jag tänkte att jag skulle spela lite guitar hero en sväng förut. Så jag dunkade igång det och började spela metallica - one låten. Det gick ovanligt bra och jag spelade fan nästan hela låten, och tro mig.. den är lång. Och precis på slutspurten vad tror ni händer då?.. Spelet hänger sig och slutar svara.. Jag får tokspel och börjar skrika och kastar iväg gitarren (som tur var landade i sängen) typ räknade till 10 och andades lugnt:D Jag höll på att bli tokig tammefan^^.
som sagt: DÖD ÅT KUK VISTA!


image49

Vad Tyst Det Blev.

Kan vara det bästa jag sätt!:D













MIN MANLIGASTE SIDA

Min manligaste sida är nog när jag käkar BLODIG biff och taggtråd ur djup tallrik, har en hel grovsnus bak under läppen och är inoljad i motorolja, dricker även 2-stoke olja till taggtråden. Det måste ju glida bra i stupen,har precis parkeratestridsvagnen och rastat rottweilern. Ska just till att sätta på eddie meduza innan jag går och slår ner nått jehovas vittne som plingar på dörren, jag har tattueringar på hela kroppen, msterdels nakna damer. Även ett ankare på axeln.Mina pullisonger ska vi inte ens snacka om! Jag kan fläta dom om jag vill! Jag har inte en tand, dom försvann när jag slogs om vilket lastbilsmärke som var bäst. Jag jobbar nämnligen med det. Jag kör en 6 axlad volvo med konstanta bredlast skylltar och jag har en gigantisk doftgransbuske i rutan.. Jag brukar jaga älgar med lastbilen, sen springa ut med mina svarta träskor och slå ihäl den med händerna och äta upp den tillsamans med en hylsnyckelsats från bliltema! När det är gjort brukar jag åka til Mcdonalds och äta en BigMac UTAN ATT TVÄTTA HÄNDERNA! Jag köper alla mina kläder på samma ställe jag tankar bilen och köper mat! Eller ja, jag käkar ju mest nerkapade bildelar. Min flickvän brukade få klippa mitt brösthår då det fastnar i gylfen. Jag rakar mitt skägg med vinkelslip och klipper till flinten i ett blästerskåp!

Så om någon är intresserad kan ni ju höra av er?

Ps. Jag gillar inte mysiga promenader och värkligen inte hemmakväller med nån skitfilm av adam sadler..
Men jag är manlig, vad mer krävs?

Puss

image47

Yours to keep.

Övningskörning med sven-ivar idag. Det gick hyffsat bra faktiskt, han sa att jag var tvungen att lära mig titta på skyltar mer. För jag kör bra och så men jag missar tydligen skyltar:D Nu blommar asfalten! Sicken osis! Det får jag allt ta tag i. Efter att vi övningskört så fick ju uppdraget att hamra bort lost från ramen och balkar och fan hans monster under vita fläpet. Det var inte jätte tipptopp underhållande kan jag be om att få tala om! Skyddsglajor och stängd mun var det som gällde. Fy fan vad det stänke rostbitar. man fick typ duschar av små rostflagor. Inte helt najs. Det orkade vi väll med typ en timme eller 2, sen vart det lite smått långtråkigt. så vi typ "tog rast" och fick sluta vid 3. Då vart det att knata ner till skolan och sen hänga i verkstaden tills bussen gick.

Sen hemma hivade jag igång drullman för att sticka ut och sladda lite, och hoppla vad bra det gick! :O Värsta feting hasen fick jag på^^, Den brukar inte orka hålla ett has men idag gick den fan ovanligt bra. Huuur kul som helst! Så jag var ute och sladdade en bra stund: ) När jag kände att jag inte hade råd mer så stack jag hem och tittade på tv. Men det fick inte vara så länge, jag var tvungen att åka och hämta mat på berraburra. Inte mig emot IOFS! Det gick ner gjorde det:) Nu ska ja hoppa in i duschen tror jag bestämt!

jajust! Imorgon ska jag och bonden till meritor igen, Sven-ivar ville att bonden skulle köra med honom på torsdag så vi fick byta med anton och eddie så dom fick på torsdag istället. Jag ska brumma hjullastare imorgon:) Stolsvärme och p3 ;) Inga fel kan jag meddela!

image46

Ni ser ju skälva hur mycket rost och skit det var^^, USCH!

Meningslösa måndag!

Som sagt. Meningslös! Helt jävla ovärd skoldag :p Menmen, det måste göras. Fast det är inte sant heller för jag har ju faktiskt inte skolplikt längre. Känns dock som en halvdålig idé att hoppa av^^ Giff me körkort så jag kan börja jobba! Snoppskola! Idag händer det vad jag vet absolut ingenting. Som vanligt. Doh! Blir nog fan att åka ner till stan och shoppa lite gotte och smaska på en rulle tror jag.

Imorgon är det "kör" dag. Blir väll inte så mycket köra om jag får chansa. Antingen är det väll nått som behöver lagas eller så får vi sitta vid datorn. Om homo sven-ivar kunde få ur den gigantiska skeden han har i röven kanske några kunde fått sitt körkort redan! Men nej han ska sitta hela dagarna och klia sig i skägget istället. Spelar ingen roll hur mycket dom tjatar på honom heller. Han är en såndär person som inte har kommit ifrån det där "Gråta om man inte får som man vill" stadiet sen barndomen. Helt jävla mysko person, VI VILL HA GÖRAN! Vi borde fan nästan protestera!

Det är fan inte lätt att vara skolans mest efterlängtade person ;)

image44

Inte ens på toa får man vara ifred :Dimage45

hahah, att jag är sexig även i dom värsta förhållandena är ju en gåta faktiskt.

We will survive!

Imorgon är det skola, Iofs körvecka, det är ju ganska soft. På torsdag ska vi tillbaka till meritor för ännu en dag ute på gården. Hoppas inte det är slaskigt då:p Jag ska ju köra hjullastarn så då spelar det inte så stor roll om det är slaskigt. Men bonden ska göra trucken och den är inte allt för rolig att köra på snö med:P

Jag kom just hem från pennybridge med mamma och stefan. Vi har varigt och hälsat på min syster, vars son fyllde 2 år idag. Med andra ord min syster son. Jag är morbror, Ganska fränt ;) Iaf så var vi där en stund och fikade typ. Sen stack vi till max och åt. Jag fick köra både dit och hem, och jävlar vad läskigt det var att köra dit! Halt och spårigt. Men jag höll mina 90 så gott jag kunde ;D Man vill ju inte vara "Den sinkande övningskörarn". Det skulle ju vara förarjligt!

image43
Lucas i drullman från brors 25års dag.

Skrattfest hela tiden!

Denna Lördag beskrivs: Snö,halka,förfest,hemgång,skype,cs mot estetare, skratt åt klappe.

Alltså. Det har ramlat ner väldans mycket snö under helgen och det har resulterat i en sjuuuk halka.
Iaf så satt jag hemma, spelade guitar hero med mamma en sväng. Stack hem till jennifer där dom hade lite utav en förpärla. Sen vid 9 stack dom till bångbro, och efter som jag varken hade alcoholhaltig dryck eller pengar så stack jag hem istället. Satte mig och kollade på "Hjälp" från gårdagen. Sen skrev klappe att det var cs så det var bara för mig att tanka hem skype så att vi kunde konversera med varandra under spelets gång. Klappe. Vilken karlakarl. Nu sitter vi och diskuterar tattueringar. Mycket intressant.. Här kommer därför alla klappes tattoos.

image41

image40



image42


Tycker fan alla är snygga! :)

It Ain't Me Babe

Slappislördag idag. Snöar så in i helvete kan jag meddela! Tur att det är tak över dörren utanför annars hade man väll blitt insnöad tammetusan! Ikväll? Alla ska typ till bångrbro.. Men jag vet  varken hur jag ska ta mig dit eller hem.. Och det snöar så kopiöst mycket så det kommer ju säkert ta en bra stund att åka dit :P Nejdu, jag blåser nog fan av det. Jag får försöka hitta på något annat, synd att man inte har en skooter, då hade man kunna lekt med olle idag, det hade ju vart ganska så jätteroligt^^, Aja. Det kanske är några som ska ut och sladda idag. Då kanske man kan hänga på! Drullman sladdar ingenstans idag det kan du hoppa upp och sätta dig på iaf! :D Klockan är typ 4. Och vad jag hunnit ådstakomma idag är väll kanske inget att hänga i granen. Kollat på film och ätit mat typ, det håller ju inte.

image39

Snö

Jag åkte hem till Martin vid typ 10 för att kolla på hitman. Det var så sjukt jätte halt för stackars drullman, Mina vinterdäck motsvarar lixom halvtaskiga sommardäck^^, Inte helt smart av mig där. Men vafan, man tager det man haver! Hem till brk kom jag iaf. Fast det tog sin stund.. Kunde fan inte åka snabbare än 25-30 (Vilket iofs är så fort jag får åka egenligen:D) Men det var fan värt det.. Jag kom på rakan från okq8, hade väll sisådär 1200RPM kanske, höll ratten helt still och ändå kastades den upp på tvären! Knappt så det är roligt att åka då alltså^^. Vi kollade som sagt på hitman, kalasrulle!:) Han är manlig han, förutom att han inte är intresserad av kvinnor.. Stackare. Valigtvis tar det kanske 5-6 minuter att åka hem från martin, men idag tog det fan 20 minuter! jag var tvungen att stå till och få upp värmen så jag kunde se något. Sopa av snön som lagt sig på tak och fönster. och sen åka på 2an hela vägen hem. När jag stannade vid satoil höll jag på att köra fast! PÅ PLAN VÄG!:D Det får tammefan inte hända! ska det vara snö ska det vara puder snö!
 
image38
Min skylt! Första gången jag passerade den idag sen krocken^^, Nu står den rakt och fint. Och jag tänker fan inte sänka den en andra gång:D

Lazee - Rock Away

finally helg! ;D Fredag idag, planer inte spikade. Jag ska eventuellt leka med berka sen:) Annars kanske man skulle ringa skogis sen och höra om dom är ute och åker brett;) Får se hur det blir! Skolveckan gick fan ganska fort ändå, skönt det! Kan ha lite med att vi åkte hem vid halv 1 i mondags och att jag försov mig igår^^

Idag hade vi göran. Så det vart lite "mek" typ. Jag och stefan spenderade större delen av dagen i smörjgropen tillsammans med moraknivar och rosthammare. Gick som smort;) Dom andra typ plogade snö och sånt. Heeelt okej dag. Slutade vid halv 1, Då missade vi självklart 12:40 bussen.. Istället sladdade vi lite med jonas 740 i lindesberg;)

Cya biatches!


image37
Jag och sötis olle i skolan:)

Tattis

image35image36

Den på armen skulle fan vara soft:)

RSS 2.0