The one that says bad motherfucker on it!

Torsdag kväll, troligtvis inte så krävande dag imorgon.. Ska skruva lite släp tror jag det är sagt. Nu har jag typ kollat på 3 filmer.. börjar bli tråkigt, eller nej inte egentligen. Transporter är sååå sjunkt bra film:p

Gymnastiken idag vad fan pissjobbig! Jävla vikarien ville ju ha död på mig. höll ju på att gå ner i vikt tammefan;) Så kan vi bara inte ha det.. Fick kompensera med en påse chips! Faktiskt gjorde jag inte det.. Orkade aldrig gå till ica^^,
Och ingen soppa i drullman heller. Så det fick bli blandsaft och luft :D Life stinks.

Helgen blir nog trolitvis bongbro. Jag står inte på listan dock men det kanske man kan styra upp. Jobbigt bara att det är så sjukt dyng långt bort! Tar ju flera dagar att åka dit. Festen är på lördag, måste lixom börja åka i söndags för att komma i tid nästan;) Usch. Mitt ut i kopparbergs urskogar. Knappt så man vågar.

Och ajsingbajsingi min låda vad det vräker ner snö nu kan du ju skriva upp! Kommer ju få pölsa i snön i 45minuter när man ska till skolan imorgon, blir nästan att gräva fram gamla hedliga "Overallen". Den skulle ju sitta som handen i godispåsen tammetusan.


hahaha berka snortar hockeypulver! Sååå jävla roligt den sommarn! giff back!^^




Även lite catfight utanför filman!




Tyckte fan att carys busringning tyckte var värd att komma upp! hahaha



ååh hon blir så arg! det är fan läskigt!

Dagen med både flyt och missflyt!

Tänkte jag skulle skriva lite om hur min morgon har varigt, det kommer här!

Dagen började vid 08:45, hade visst råkat försova mig! Attans. Låg och tänkte på vad klockan egentligen var, "08:45.. Det betyder alltså kvart i 9" tänkte jag.. så slog det mig att bussen går ju faktiskt kl9! Så jag typ hoppade in i kläderna och borstade tänderna, springer ner till köket, 50 spänn ligger där. dom hinner jag ta. Kommer på att jag glömt pukorna så jag sprang in på rummet igen. VART FAN ÄR DET!? jaha där.. Springer ut till bilen, glömmer om jag låste dörren. Sket i det. Vrider om nyckeln.. Tsa,tsa,tsa,tsa,tsa,tsa,tsa,tsa,tsa,tsa,tsa,tsa,tsaaaaaaaaaaaa,tsaaaaaaaaaa, BRUM! JAAA den gick igång! Sket i att skrapa rutan, det hinns inte. Åkte ner med cirkus 2cm frisikt. det var för halt så jag missade svängen till vårdcentralen, fick bli konsum. svänger in till parkeringen och hamnar heelt snätt.. Shit the same! Sprang till busshållplatsen och hann!

Goddamn im good!

Hate it or Love it

Why do people always want what they can't have?

jag är inräknad där.

Nu tänker jag inte försöka någe mer. Känns ganska lönlöst.
Jag vill bara önska dig lycka till och hoppas det funkar nu.

Lilllimpan;)

Linus körde sitt gamla kondomtrick idag, bra skön ;D





Snöö maffakka!

Jäätte mycket snö har levererats under natten kan jag lova! Helt underbart;) Kanske man kan få sladda lite med skoglund och dom i helgen?:) Braaaa skoooj. Skolan idag var mycket mycket tråkig.. Typ 3timmar teori med sven-ivar.. Tiden springer ju inte iväg det kan jag lova! Och det är knappt så man lär sig nått man inte redan kan kan tammefan..Jag var nyss ute en sväng med drullis, vågar fan ingenting länge^^, Vill INTE smälla igen! det har jag inte råd med!. Iofs kostade den förra smällen typ max 200 kr efter som jag bara köpte färg och typ lampa, det andra kunde vi ju använda igen.. Men om jag skulle smälla igen skulle det ju inte förvåna mig om det blir riktigt illa.

Jag tvingades även bli sociallt sällskap när maria skulle till ica och köpa snarra, så då kunde jag ju passa på att ta en sväng med duttmeister. Annars hade den nog fått stå idag :p

Vad som händer mer idag vet jag inte. Känns som att jag kommer stanna hemma faktiskt, Funkar ju det med iofs.
Halvtråkigt i längden bara. Jag har ju min 10" logitech sub som sällskap:) Min bääästis tammetusan! Bland andra:)

Just nu har jag anordnat feeetsköna playlisten som ska få tillfredställa mig en stund!

» Priestess - Lay down
» Adam Tenska - My cool
» Lazee - Rock away
» Basslovers united - Music (Alex M)
» Headhunters - Time to rock
» Toppen och Estet - skön som fan
» Sublime - Caress me down
» Sublime - Cisco Kid
» Sublime - Date rape
» Sublime - April 26 1992
» Sublime - Smoke two joints
» Metallica - Die die my darling
» Metallica - One
» Metallica - Sad but true
» Metallica - St.Anger

Det är allt man behöver;) och några pukor förståss <3

Date Rape

God kväll allesammans! Mycket har hänt sen senaste inlägget! Ni skulle bara veta vilket himmla liv det har vart här hemma, och inte bara här hemma heller! Vart jag än funnit mig vara har det vart ett jädrans liv!

Eller kanske inte:) Lugnt som sjuttsingen har det vart.. Lite för lugnt. Lite för tråkigt. Lite för vanligt.
Drull startade idag med. känns bra;P Var nere och handlade proviant förut. Hittade på anton när jag skulle ner också så han fick åka med en sväng:) lagade jag lite random el och så.. Sen in och spela guitar hero. Snart alla låtar på medium är 5 stjärninga. Vilket betyder att man klarat minst 95% av låten eller något. Skillz;)
Dock inte slayer, mettalica och iron maiden. Dom är liiite för svåra ännu.. Men det styr jag i sinnom tid!

Imorrn, skola lite skola och sen lite skola. 3 timmar sven-ivar körkortsteori. Yippi! Ni har ju själva, Sven-ivar.. låter ju inte som nån gudagosse iaf.. Och det ska gudarna veta att han inte är!:D


image32

Master of asses! ;D

Lakai

Cred till lakai för snyggaste introt i en skateboardfilmer ever made!

Fan vilken vacker sport det är:)


Cisco Kid

Tisdag. Ett steg närmare helgen, och vad händer då? Jag har hört rycktas om att det är ferre i bångbro. Det kanske skulle vara något? Får allt se. Fast jag skulle allt vela vara 18år så jag kunde åkt och röjt med olle;) Icke sa nicke. Ända till gay augusti ska det väntas.

Idag var jag i skolan som vanligt, käpp rätt åt skogen. det hände nog inget vättigt alls alltså. Matten pratades bort, svenskan var så sjukt ointressant och sammhällskunskapen handlade om, sveriges ekonomi? Ja ni fattar ju själva hur bra det satte sig. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Kanske skulle man inhandla sig en dosa smurfblöjor.

Igår stack jag hem från skolan vid halv 1 typ. Skoglund var sjuk och skulle åka med frenz hem så jag och olle hängde på. När vi kom till nora gick vi till dakapo och småfikade lite, sen hem. Då hämtade jag drullman för att skvätta i lite soppa. Sen åkte jag ner och hämtade mimmi vid skolan, Snäll som man är:) Mycket mer hände inte. Åkte hem till klappe en sväng på kvällen och hämtade min kära guitar hero gitarr som legat där sen helgen:)

image31

Sharing is caring!

Dagens sågning:



LÄS HÄR



Jadu, vad tror dom att dom ska vinna på det här? Ägarna av The Pirate Bay har inte gjort något olagligt. Dom har en hemsida som andra laddar upp material på. Det är inte dom som gör det. Och även om dom skulle åka dit på det, who cares? Det skulle ju inte bli någon som helst skillnad. Inte förns Henrik Pontén står utanför min dörr och vill dricka kaffe med mig kommer jag att sluta tanka ner "olagligt" material.

Såhär är det, Titta på "Mtv Cribs" när dom besöker tex, 50 cent.. Han kan ha den största jävla lyan man kan ha efter bill gates. ATTANS vad dåligt det verkar gå trotts att folk tankar hans musik.. "Ååhnej jag måste skriva 2 låtar för att få min ferrari enzo till min 200 bilar stora samling, låtar som jag ändå inte skriver själv" han köpte för helvete en ferrari spyder eller vad det för BARA för att kunna säga till folk att han har en. han kör den aldrig. Alltså. Dom får på TOOOK för mycket pengar för vad dom gör! Dom kan fan leva med att käna lite minde. Dom borde fan vara glada att folk tankar, det kanske dyker upp en skiva på internet man aldrig i helvete skulle få för sig att köpa, men efter som det är gratis på internet kanske man laddar ner den, och oops, fan det var ju skönt. Vilket resulterar i att man kanske ser som live? Och vad kan vara bättre publicitet än live? Det finns inte en skiva som smiskar en livespelning, om vi inte snackar typ roger pontare eller nått. Låt oss medelsklassare tanka skiten för helvete, det finns inget ni kan göra för att stoppa oss! Så ni kan lika gärna bara ge fan i att ens försöka!

"Under 2007 beräknas omkring 600000 svenskar ha använt Pirate Bay för att ladda ner film."
jaha? Det är för fan 8400000 (åttamiljonerfyrahundratusen, för alla p12or) svenskar som inte har tankat. Vilket är sjuuukt mycket folk som inte använt sidan. Sluta sitt och gråt nu Håkan Roswall och lev med att saker och ting inte blir som du vill din gamla sura gubbfan! (ursäka mitt språk men jag blir fan arg:D)

"Håkan Roswall tror inte att det räcker med fällande domar i Sverige för att stoppa verksamheten."
Nehe? Varför gör du det då? Du hade lite tråkigt där när frugan din nekade dig lite lördagsgodis i sängkammaren, så du beslöt dig för att göra alla sveriges pirater upprörda? Whay to go mister roswall. I hope you die a misserble deth.. Imorgon

Hejdå:)

image30



Tack för mig. Och, PIRACY IS NOT A CRIME!

"Take from the rich, give to your family"

Droppa gärna en kommentar, slöa jävlar;)












Men för att lätta på stämningen lite,












Tack klas för att du väckte mig ur min arga period:D Det där är humor!:D

De 9 stegen till framgång ;D


image29






























Haha, nu är den iaf i åkbart skick igen:P Fortfarande bulig, men inte alls som förut. Vi lackade den även svart i hela fronten. Och stoppade in extraljusen innanför grillen. Kalas ;)



Med andra ord har jag mekat idag med.. Typ hela dagen dessutom. Åkte upp vid typ 12. Sen kom stefan och hämtade mig vid 3. Stack hem och käka, sen direct upp igen. sprayade och mekade med elen till typ 7 kanske.
Såatt så mycket annat har jag inte hunnit med är jag rädd. Eller jo! jag fick kortslutning mitt i korsningen mot storavägen från pershyttan när jag skulle hem:D När jag blinkade åt höger fick jag kortslutning i tändspolen så han tvääärdog mitt i korset!:O Så då kom bror och tittade och körde med startkablar. Det var dålig kontakt i säkringarna så det var lätt åtgärdat. Och nu sitter jag här:)

Imorgon är det snoppskola.. Teorivecka på det.. Jäääättetaggad..Som tur är vet jag inte om nått prov innom en framtid. Känns bra. och är det någe prov vill jag inte veta om det! Då blir det bara jobbigt^^, Mer imorrn då? Hem, äta mat. Sen då?.. Återstår att se. Nu ska ja hoppa in i duschen, jag ser ut som Samuel L. Jackson i fejjan ;D
Eller nej.. Skulle jag gjort det hade jag gett fan i att duscha, han är fräsig det kan ni skriva upp!

Sagt det förut och jag säger det igen, Priestess - Lay down


Ingenting sen kom ingenting ! så jag köpte en ny ketchup!



image25



Just nu har jag inte alls så roligt faktiskt.. Tänkte att jag skulle photoshopa lite. Så jag googlade runt på lite bilder jag kunde klippa in lite ansikten i. Så sprang jag över den här

Haha, seriöst han kan ju fan inte äns runka själv:D Vilken jävla förlorare! Såg jag ut sådär skulle.. Eller nej det är fan ingen idé att äns dra en sån.. Jag skulle aldrig i heeeela mitt liv vilja se ut sådär faktiskt. TACKA VET JAG BUKBYGG!











image26
Sitter på samma gång och tittar runt lite efter lite tattoos. Seriöst vilka jävla stolpskott man stöter på!
Det finns så sjuuukt fula tattueringar som folk har gjort. Vad tänker som med alltså.


Jag menar.. HUR I HELVETE ser han ut!?:D Herregud.








image27

En kille som vet hur man tattuerar sig är Ville Valo. Fan vilka coola tattueringar han har alltså. Bam är också en hejjare på det där. Hade man haft lite cash hade man nog fan smaskat på en bamsing alltså. Synd bara att det tar sån tid och gör så ont! Får bli i sommar! Fast jag ska inte göra den där alltså. Men nått lite större iaf.


 Den där armen skojar man inte bort.








image28





Typ nånting såntdär skulle jag vilja ha.
Har man t-skirt så ser man fortfarande ganska mycket av den. Aja jag får se vad det blir. Jag har inte gjort min sista än på länge iaf;)

Die, Die my darling!

Nu börjar drullman få form igen. Vi har blockat bort hela fronten och bankat och slagit och svetsat och grejer. Blod svätt och tårar kommer ligga i hennes historia när den är klar:) Iaf så tror vi oss kunna använda samma skärm. för den ser nästan okej ut igen. Lite mer spackel bara!

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Inte så taggad på nånting just. lyssnar på metallica och typ känner mig allmänt emo. Inte för att metallica är emo eller nått. Men vafan. My luck stickes again!

Sad but true. han anar inte hur rätt han har.. Sorgligt men sant är det! aja.. Life goes on. Släpp "det"

Hejhejhej

image24

Lock stock and two smoking barrels

Mekning idag, smaskade bort skärm och hela helvete ;D Stackars drullman, nu står hon där helt naken och övergiven. Får dåligt samvete:( Iaf så stack jag till berka senare på kvällen, där vi satt en stund för att sen ta oss till klappe och spela lite guitar hero. Men det vart inte så länge. Istället gick vi ner till krister som hade "fest". Eller ja. Det är väll att vara optimistisk kanske. Det var mer, sällskapsdricka med på tok för högt ljud i tv rummet. Aja. var inte där så länge. Knatade hem. HÖR OCH HÄPNA! Jag har gått som en tok idag. Det är fan inte okej. Får kompensera med en kebab imorrn helt enkelt!.

Nu tittar jag på Lock, stock and two smoking barrels, en av guy richies undervärk. Han är UTAN tvekan bäst i världen på att göra film, och han är tillsammans med madonna. Det är fan inte illa pinkat! Guy Richie, You have my respekt!

Imorgon är det inget spikat faktiskt. Ska väll sitta hemma tills nått annat dyker upp.. Kanske ta en sväng till drull för att visa henne att jag faktiskt care for her:) Annars är det bara att slå en plingeling och titta om jag svarar. Svårt att tro att jag inte gör det förståss. GIVE IT A SHOT vettja!

image22

Hemmadag

Idag sket jag i skolan som planerat, stack in till örebro med mamma och shoppa lite. Köpte 2par byxor och 1 tröja inne på WESC. Dom hade ju fan 70% rabatt så det var ju bara att handla;P Även ett par skor från core. Jag körde både dit och hem, och runt lite i örebro med fining golfen ;D Utan skylt och allt :)

Nu ska ja ta på mig mekiskläderna och hiva upp drullman hem till brorsan. Ring mig vettja:)


image21

Pusshej

Drullman segrar igen

Det var nyss en människa som erkännde sina mörkaste hemligheter för mig. Denna arma själ öppnade sig som en bok för mig. Det framgick att "dens" högsta dröm var att få visa sin byst för mig i drullman samtidigt som vi åkte runt torget för att sen ta en korvmeny på statoil. Sicka hemligheter som ligger och vilar runt om här i stan. Well, I'll do my best to pleace them all ;)


image20
hahah den är vacker på sitt eget lilla vis;)
I somras var det faktiskt 3 st turister som tog kort på den, All publicitet är bra publicitet!

SNUSRASSIA!

20 ton snus stals i Göteborg

60 pallar med snus stals i helgen från Frigoscandias stora kylrum i Skandiahamnen i Göteborg. Polisen tror att det rör sig om ett insiderbrott, skriver GT.


 


 

HOLY MOTHER FUCK! Fuck me sideways and call me bobbo vad mycket snus:D, alltså.. 60 pallar.. hur fan lyckas med det!? Det finns inte en chans i gatan att man kan smaska på 60 pall på en lastbil! Orka snusrassia?:D


Caress me down!

Mucho gusto me llamo Bradley I?m hornier than Ron Jeremy
and if you wanna get popped in your knee
just wipe that look off your fat face
you hate me cause I got what you need
a pretty little girlfriend that we call mixie
if you wanna get beat psychically... it will be over in a minute if ya..
so she told me to come over and I took that trip
and then she pulled out my mushroom tip
and when it came out it went drip drip drip
I didn?t know she had that GI Joe kung-fu grip

Sublime <3

Arvin meritor med bonden idag, var faktiskt ganska så roligt^^, Typ setat i trucken hela dagen och lyssnat på p3:D
Hur soft som helst, fast ibland blev man lite nervös. Typ när man skulle köra sprojlans nya bakaxlar. Det var lite läskigt faktiskt. Men jag tappade ingen som tur var ;D Det började med att jag och bonden åkte till meritor vid typ kvart i 9 med trucken och hjullastarn. När vi kom dit möttes vi av en tjej i en annan hjulastare som sa att vi skulle följa efter henne, när vi kom dit vi skulle kom det en äldre herre i en truck och tog med mig till hörnet av meritor. Där skulle jag först typ sortera tomma ställ och sen köra dom till måleriet. Det gick ju ganska bra. Synd bara att det var typ 200 st som stod helt jävla huller om buller! När det var klart fick jag iaf hjälpa honom att köra axlar. Sen gjorde jag väll typ samma sak hela dagen^^, Skit fort gick det. Dagen alltså.. Eller ja, trucken med ;D
Imogon är det film i aulan typ dyng länge. Överväger MYCKET starkt att följa med mor till örebro istället. Jag är minst 80% säker att så blir fallet. Måste handla lite paltor^^

image19

Där är det 90 stycken tomma ställ. Och jag sorterade och flyttade på 2st sånnadär, mer eller mindre 180st alltså:E
haha

Hejsvejs!

Hindersmässan

Idag åkte vi till örebro med roland och tittade på alla möjliga maskinerier, helt okej med tanke på att det är under skoltid ;D Gratis korv på typ varje ställe vi kom till så man fick allt några korvar:) Munkar fanns också! Kalas!
Vårat största syfte var att käna gratisgrejer, jag lyckades hiva in:

- 3 kepsar
- 1 mössa
- 16 pennor
- 4 nyckelband

haha gratis är gott ;D

image18

Lilla hjullastarn!:O

Imorgon ska jag och bonden vara på Arvin Meritor hela dagen och köra truck. Ska nog bli skoj:) OM man klarar sig från att ha sönder något vill säga.. Paallar verkligen inte ha sönder något! Det är bara man tar det lugnt så borde det gå bra. Risken är dock större att bonden har sönder något. Inte för att vara taskig med han suger fan på allt! Helt sanslöst.. När man tycker att 30 km/h är fort har det fan gått för långt. Hans liv går ut på att åka traktor och lukta häst.. Vilken kille alltså.. Usch^^,




Format C

Precis formaterat datorn! Hur skönt är det inte?^^, Fast iofs la jag över allt jag ville ha kvar på externa. Vilket kanske blev en hel del. Men men, nu har jag iaf inte 85 processer som dammar igång varje gång jag startar datorn!

Det vart inte så tidig sömn som jag hade tänkt mig trotts allt. Men än är det inte för sent för att sova gott! Idag har jag inte gjort nånting. Typ setat här. Men det är fan bra soft såhär under skolveckorna. Slapp som aaas blir jag.

jag vettefan om jag har nått skoj att bjuda till med, ska se vad jag kan hitta på:)




Från i somras, vi sladdar lite med berkas 740 ;D Slööömööök

Seeeg!

Tisdag idag, och körvecka. Idag har jag stefan och emil typ lagat släpet hela dagen. Eller ja, jag och emil tittade på när stefan svetsade^^, Helt okej dag antar jag. Men nu när jag kom hem fick jag sjuka huvudvärken. Det blir nog att sova tidigt idag. Känns som det nu iaf:)

Imorgon ska vi åka in till örebro och titta på nån mässa med maskiner. Skulle faktiskt hellre stanna hemma. Måste få tid att meka, när man kommer hem med 4 bussen är man typ alltid för seg för att orka ta tag i något. Så visst skulle det vara bättre om jag stannade hemma imorrn så man får lite gjort på den där satans bilen^^,

image17
Söt är hon:)

Det finns inga ord.

Eller jo.. Blond, bil, kvinna


Blondestar
Uppladdat av Attu

FREE YOUR ASS AND YOUR MIND WILL FALLOW!

Tjollahopp. Skolan idag vart över förväntan, eller ja allt utom svenskan vart väll vad man trodde det skulle bli.
På svenskan hade vi iaf diskution om homusexuella skulle få adoptera barn. Hela klassen utom läraren tyckte det var tvärfel. Så det vart ett jääävla liv! Alla typ skrek vad dom tyckte och läraren lika så. Lät fan som om hon skulle få psykbryt en stund^^, ord som "Köttgrotta" "Mamma-lennart" "bögjävlar" Med mera förekom, rästen lämnar jag till er fantasi. SJUUUKT roligt iaf:D

HAHA den här dagen blir bara bättre och bättre!:D Nu när jag skrivigt det där tänkte jag att jag skulle ha en bild på nått bögigt som passade tema, så då sökte jag på "queer" på google

image16


HAHAHA JAG DÖÖR:D:D

Morrn

God morgon gott folk! Måndag idag. Skola om 1 timme och jag är trött som aldrig förr."Wohoo"
Idag har jag typ alla jobbiga lektioner man kan ha. Natur, matte, svenska, engelska, gymnastik och samhällskunskap..Jag överväger att ta 12:40 bussen..

Igår var jag ute och skruvade lite på drullis. Tog även en provsväng. Det kändes inge bra alls. Så då la jag mig under och titta. Och attans. Styrstaget på förarsidan såg ut som en banan..Antingen får jag rätta till den (vilket jag inte vet om det är möjligt) eller köpa en ny.. Och på motoroldies kostar en sån jävel mellan 580 och 640! För en jävla järnstong med lite leder i kanterna.. jaja vill man åka Jänkare, Eller Svenskare så kostar det. haha:)



Finally people!

Youtube ville äntligen som jag ville.
Här är klippet från igår kvälls skumaste telefonsamtal.

För er som inte har en aning så följer en snabb förklaring:

Jag, berka och nordh satt och småpratade i ventrilo. Berkas telefon ringer och han sätter på högtalartelefon. Jag kommer på efter typ 2 minuter att detta kanske är roligt att spela in. Det är lite tyst i början men det styr upp sig efter ca 30-40 sekunder. Varsågoda!


Natthumor^^




Älska pontiak!

Nattmacka

Jaaatack det skulle vara fint!

Ikväll har jag bara setat hemma, spelat guitar hero och kollat på tv typ. Tittade bland annat på P3 Guld galan, Jag förstår inte att Kent kan vinna nått över huvud taget.. Det ända priset jag kan tänka mig att dom är värda är 4 liter bensin och ett paket solstickan. Jag hatar dom verkligen!:p Fast det var ju fan så mycket bättre än grammis galan, där vann dom ju 2 priser.. tappade fan hakan alltså. jaja. Just nu äre bad boys 2 på tv. bra skön film!

Imorgon ska jag nog försöka ta mig upp till bror med duetten. Får se hur det blir. totalglömde bort att ringa och höra med folk om dom fixat skärmar, Attans, jaja vi kan ju iaf ta bort den som sitter och typ buckla rätt frontplåten lite.
Som sagt, får se hur det blir med den saken.

DAGENS SÅGNING

jag ska nu börja införa sågningar av olika saker, lite som alex schulman i "alex schulman fönster mot mediavärlden" i äntligen morgon varje onsdag. Han är kung. Denna dags sågning går till tidningen Klick!
Jag har länge tänkt på detta och efter som det är första "dagens sågning" tänkte jag att jag kunde passa på och ta just den tidningen. Det kan vara den mest ovärda blaskan som tryckts, seriöst fiskenytt är bättre. jag blir bra upprörd och ledsen när jag läser den. (som tur är det inte allt för ofta) Men jag menar. Dom klipper in 1000 tals bilder på kändisar och skriver helt jävla tvärduma saker. Tex han Hugh grant, skådespelaren. Man fick se ett kort på honom när han kom ut ur en bajamaja på en golfbana. så stod det : " Hugh Grant blev akut nödig och kunde inte avsluta golfrundan utan att avbryta" NEHE!? konstigt!? en jävla golfrunda gör man inte på en pisskvart! Han är väll en helt vanlig människa som måste tömma buken han med? herregud. Och en annan. Man får se John travolta slå och klia sig på överläppen. "Hittar du något" MEN VAFAN. FÅR MAN INTE KLIA SIG PÅ LÄPPEN!?
Skärpning säger jag bara. Javisst jag försår att dom vill käna pengar..Brittney spears och paris hilton fyller en såndär tidning på tiden jag kan säga korv stroganoff 3 ggr. Skriv om dom eller nått. Då blir det ju iaf relevant.
Nej usch säger jag. USCH för klick!

Tack

haha

Jag fick just en kommentar av nån jävla random blogg av 2 fjortisar som tror dom har kommit på väääääärsta roliga idén sådär på fredagskvisten. Men ack så fel dom har.

"Vi kommer driva med hela jävla modesverige. Håll utkik!"

HAHAHA skämtar han eller!?:D AS I GIVE A FUCKING RATS ASS!?
Jag bryr mig lika mycket som om nån skulle säga att en gammal man i en honda civic just passerade en stopskyllt i makedonen med lite lite för dåliga sommardäck. Eller att roger pontare just nu stod och kokade snabbmakaroner. UNGEFÄR samma intressenivå.. Och ja ni kan vänta er en sånhär sågning till varje gay kommentar i samma klass som denna.

Tack


Och just  ja! Mary ville att jag skulle nämna hennes blogg, hon nämnde ju trotts allt min!
http://mhaggqvist.blogg.se/

Check it out vettja!

Priestess - Lay Down

Fredag idag, skönt! Vad jag ska hitta på är dock inget jag vet om: / Än så länge denna dag har jag vart i skolan (skräll) Där vi inte hade nått att göra, så lärarna stog typ och tjaffsade om vem som skulle ha oss imorse:D Roland förlorade så han fick ta oss, vi åkte till arvin meritor för att visa upp oss och typ för att se vad det var vi ska hålla på med när vi är där på praktik. FAN VAD LÄSKIGT! tappar man en pall med trucken ligger man typ 30-40000 back:Vill lova att jag inte har brottom då! hah, vi slutade nångång efter 10 så vi satte oss och skrev prov på datorn en stund.

Spelade nyss lite guitar hero, fan vad roligt det är alltså. Sanslöst^^ Jag har klarat allt på easy och medium nu så jag provade på att spela på hard. Inte helt lätt kan jag be om att få tala om! Gaaaddamn. Det går fortare och nu är det 5 knappar man ska hålla reda på. jaja, Övning ger färdighet! Anton i min klass tog med lyckthållaren eller vad man ska kalla det till min bil idag, tack så mycket^^, Nu fattas bara framskärm och crome ring sen är drullman tipptopp igen!

Erkänn att ni saknat den lite? ;)

Torsdag

hejsan alla, jag har just anlänt till mitt hem från en lång men mot förväntan inte så himla tråkig skol dag:p
Just nu lyssnar jag på p3 som vanligt när jag åkt buss. Det handlar om den där lösenords hackningen på bilddagboken. Det var nån tjej som snackade om att hennes mail blev hackad och grejer.. CRY ME A FUCKING RIVER! åååååååhnej nån kan läsa mina reklam maaail!! herregud.. "Jag har min egna låt som ligger där, det är ju inge bra" Nehe? det är väll bara bra om folk får höra din låt? eeh jag blir så lack..

tillbaka till skoldagen. Jag lyckades försova mig imorse, vaknade vid 8. Så jag missade sämhallskunskapen. Totally worth it!! När jag kom till skolan började engelskan där vi kollade på film. Sen till svenskan där vi bara satt och argumenterade om typ prostituerade och knark:D Sen till gymnastiken. Vi hade teori så man behövde inte byta om. Peter var väldigt festlig och vi snackade mest om typ sex och grejer^^ Vi har ju inga damer i klassen så vi kan prata om det mesta. Efter det så vart det lite mer film på görans lektion. Soft dag.

Jag olle linus och klas plåtade lite kort för att kunna bevisa att våran skola faktiskt är ett koncentrationsläger!
Dom bilderna kommer snart, jag ska ner och äta! HEEEEJ


Bevis #1
Dom 2 ton tunga dörrarna som är designade för att man INTE ska kunna komma ut från (gas) kammaren

image12

Bevis #2
Sängarna är designade av den tyske läkaren Carl Siegmund Franz Credé för maximal oskönhet. precis som auswitch!

image13image15

Ser ni inte den sjuka likheten!?:D

Bevis #3

Skilnaden på detta läger är att dom inte specialiserar sig på ett folkslag. Dom här tar allt som inte fyllt 20 än
Här ser vi 2 tonåringar som bara väntar på att Zyklon B ska falla ner från taket. Observera låset dom satt på dörren för att dom verkligen ska vara säkra på att man inte kommer ut!

image14


haha we're goddamn kings!
Tack för oss från Auslindeswits:)

Promenadfälla!

Jag har inget bärade för mitt val av rubrik. Bara ett skönt ord som ligger och skramlar i mitt ordförråd.
I afton har jag med mod och måtta knatat ner på stan med krook för att göra det gamla vanliga:) Söt är han

Imorgon har vi massa gay lektioener som till exempel gymnastik. Jag måster erkänna att jag inte är stammis på dom lektionerna. En av anledningarna till det kan vara, jag säger KAN vara att jag inte riktigt gillar peter. Jävla myttoman. Han sa att vi skulle gå G om vi var där och gymade istället för att vara med på lektonerna, men fick man det? nej. han sa sista lektionen innan sommaren typ att det inte räckte för g. Sedan dess har han sjunkit lite i respektlistan för min del. Moron.

Iaf så överväger jag starkt att försöka stanna hemma imorgon. Gymnastik och 2 timmar "tunga fordonskurs" är inget jag suktar efter känner jag. Jaja, nu ska ja snart hoppa in i duschen.

Baj

image11

Onsdag

Idag är det onsdag. Känns inge vidare med tanke på att det är en till jätte jobbig dag kvar innan fredagen!
Skolan idag bestod av naturkunskap, där vi kollade på celler. Kunde ju vart värre faktiskt. Sen vart det engelska där vi kollade på film, inte helt jobbigt iofs:D Sen matte med Eka. Fast höjdpunkten på dagen vart ju helt klart på körkortsteorin där vi inte hade nån lärare utan skulle sitta i datorsalen och göra teoriprov. Man MÅSTE göra typ 20 olika prov tydligen:P Jag han klara 2st innan jag stack till halv 3 bussen. Då hade jag ändå setat en bra stund.. Förstå vad mycket tid man måste bränna framför det där programmet innan man kan få sitt körkort.. Jaja det är det ju värt för jag betalar ju inte en krona för varken truckkort,personbilskort eller lastbil med släp kort;D Känns gott!

När jag kom hem tog jag en sväng till traktorn och tittade till hur det stod till med den, till min förvåning startade den utan problem:O Den måste fått tuppjuck efter smällen och inte kommit ihåg att den inte brukar vilja starta på en gång.
Min älskling:) Ful som stryck men ack sicken pussymagnet;) not:D

Nu ska ja gå ner och ta mig lite käk, hungrig som aldrig förr!

Adjö!

image10

Olle tog kort på cellerna, ser fan ut som nån planet eller nått:p

Hockey

Nu sitter man här igen, lika roligt som vanligt.
Kom just hem från en myyycket ointressant hockeymach, folk lovade bråk men blev det någe bråk?
Neeeeej. Helt besvikna var vi.. Jag är helt säker på att 90% av publiken var där för att får se slagsmål:P
Nora gör publiken besviken gåång på gåång;)

Annars idag har jag vart i skolan där det som vanligt inte var helt roligt. Fy fan vad jag vill börja jobba istället:p
Varför är man 90:a? Kunde väll vart 89:a istället. då hade jag ju tagit studenten i år och grejer.. Men nej. jag ska vara kvar på koncentrationslägret auslindeswitch i 1.5 år till. som ovanstående "Life's a bitch" : )



Ni aaaanar inte hur mycket jag vill fylla 18. Jättemånga av mina vänner har fyllt och jäättemång fyller snart.. men själv måste man vänta hela sommaren för att i slutet av sommarlovet äntligen få fylla 18. Med lite tur hinner man väll kanske besöka en fyllecell innan skolan börjar;) Jaaja. Nu ska ja smaska på en rulle och äta lite mackor!

Cya!

God kväll

God kväll allesammans. Efter förra inlägget har jag vart nere på stan med krook en sväng och handlat lite nödproviant. Sen kollat på olika serier typ;P Bland annat american dad och family guy. Sjukt kungligt! Även South park dunkades på en sväng.

Imorgon har jag som vanligt ingen aning om vad jag ska hitta på. Funderar på att plocka ur stereon och sånt från traktorn så att jag inte blir av med det nu när den bara står. Som förra gången:p Mer än det är väll typ, skolan. Fy fan vad jag hatar teoriveckorna. Bara för att vi bara har teori varannan vecka har dom dunkat in så mycket som det bara går på en vecka, 8:40 till 16:00 varje dag förutom fredag. då slutar vi 14:00. Inte äns kul^^ Som tur är har jag ju roligt folk i min klass, Skoglund. vilken kille:D Grr

Här är en inspelning från våran matte btw, helt ovärt. Men vafan. Det är frivilligt!
http://www1.speedyshare.com/data/781564374/8524175/44892022/Inspelning%20002.mp3


image6



Och just nu fick jag en länk av brk dit vi eventuellt ska åka ett gäng i slutet av maj. Fyy vad najs.
Hoppas bara mamma godkänner det:D Hon gjorde det förut iallafall. Men nu när det väll kommer till krita skulle jag ju inte bli förvånad om hon inte gör det. Om så är fallet, blir jag tvungen att säga till på skarpen;) Haha nejdå, det borde vara lugna puckar faktiskt.

image7

Ännu ett


Hej igen, Nu sitter jag här hemma och gör det gamla vanliga. Antingen kollar jag på film eller så lyssnar jag på musik, Och på senare tid även lirat guitar hero.. Fast just nu lyssnar jag på musik. Jag lyckades kolla alla filmer jag inte hade sätt igår när jag inte kunde sova:p

Tittade bland annat på:

» Juno.DVDSCR.XViD-HLS
Helt okej film, samma folk som gjort "Superbad" vilket jag tycker är strålande!:D
»The.Death.and.Life.of.Bobby.Z.2007.STV.PAL.DVDR-FAC
Också bra faktiskt. trodde inte det när jag kollade covers och så, men fel hade jag
»The.Italian.Job.CUSTOM.SWESUB.DVDR-TFT
Den tittade jag bara på för att Jason Statham är med, säkert sätt den här 7-8 ggr.
»Dude.Wheres.My.Car.DVDRip.DivX-DOMiNiON
Helt klart bland dom bästa filmerna!

Som ni ser hade jag att göra igår natt. Vilket inte är så bra egentligen men kan man inte somna kan man inte:) Somnade ju vid 4 iallafall..

En kille som inte somnade vid 4 heter Jonas Karttunen, han somnade inte alls inatt och det kan tyvärr resultera i högsnarkning under filmstund ;D Sköning
image4

Skolan

Just nu sitter jag i skolan med mina otroligt inkompetenta klasskamrater. Speciellt jonas. fast han är söt ändå.
Vi ska snart gå till sammhällskunskapen och titta på American History X.

Idag vet jag inte vad som händer faktiskt, Ska väll åka med hem med böghammarbyultragay bussen vid 4 och spela lite guitar hero. I'm pro biatch!

Kristian blev ledsen för att jag inte nämnde hans namn i detta inlägg. Därför tänker jag inte göra det. Hejdå
(Förutom en i förrgående mening ofc)

woot!?

Jag har absolut inget minne av att jag reggat en blogg?:O 2007-jun-02, Det är ju iofs en stund sen, It just slipt my mind kanske:)

Men vafan nu när jag ändå sitter här kan man väll lika gärna smiska in några ord!
Min helg har utspelat sig lääängst upp på hitorp, lääängst in i dom mörkaste skogarna i ås och lääängst in i mitt rum.
alltså, fredagen var hemma hos anton. Eller ja. Där han bor just nu för stunden iallafall. Där spelade jag Guitar hero med lisa och klappe typ hela kvällen, Mycket roligt. Somnade där med klappe i gästrummet. Vilken jävla stjärna det är alltså^^

image1image2

Lördagen satt jag hemma ganska länge med datorn inkopplad till stora tv:n där nere. Bra skönt. Sen typ vid 8 fick jag sparka upp mor ur soffan för att kunna ta mig till ås. Anledningen till det är att jag (kung som jag är) lyckats smaska in traktorn i en stolpe:D Den fick dig en kyss det man kan säga:) Så nu får jag övningsköra tillsvidare:P iaf så skulle jag åka upp till ås för att umgås med Mimmih och Johanna. Vi kollade film och så. Det är inga fel:) Dock fick jag GÅ hem! :O Ajsingbajsning säger jag bara.
image3


Och idag då, vaknade vid 11. låg och dega till 1.. Mamma började gorma att jag inte fick ligga länge.. What!? Det är för fan söndag tänkte jag.. men icke. upp gick jag. Började spela lite mer guitar hero som jag nu börjar bli lite små bra på. Tycker jag själv iallafall. Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer än det, kollat lite film och så bara..
Dyng skönt faktiskt!

HEJ!

RSS 2.0