POWERFULL!



Helvete vad mäkigt!

You better die young

God afton allesammans, nu är jag så hejdlöst nyvaken så ni anar inte, ögonen går knappt att öppna och det är så sjukt varmt inne på mitt rum. doh.

Igår lekte jag med alla möjliga, jag och olle åkte ut till skogis, där även kaj kom för samma syfte:) Då åkte vi och badade allihoppa. Sen in till nora och träffa lite mer folk, och rätt vad det var så hade adam joinat oss, det fanns bara en lösning..Nakenbad! Och så vart det. När alla vad nöjda och glada gick vi upp ur vattnet och begav oss till lindesberg för att hämta folk från parkfesten. Efter cirkus 1 timmes väntan så kunde vi åka hem igen. Tillbaka i nora vart det däckbränning med full bil, till att ännu en gång åka och bada..men denna gång hade även eliasson och lagermyr följt med.
Inte så långt efteråt vart det hemgång=)

 Nu är det så här många dagar kvar tills jag fyller 18=)

stålmannen!

Jahaja gott folk. Tänkte jag skulle berätta om min incident igår. Jag åkte med brorsan i lastbilen och hjälpte till med lastning och sånt, Igår var det kylskåp som skulle transporteras. jag står uppe på släpets kontainrar (cirkus 4meter ner till marken)
Fredrik sitter i hytten på hans kran med gripklo. Varje kylskåp han lyfter upp ska jag lägga så det står bra. Iaf så släpper han ner ett kylskåp, jag står på hägersida om gripen, vilket var dumt. fredrik börjar svänga tillbaka kranarmen, som tur var hann jag reagera så jag duckar så snabbt jag kan, men det räckte tyvärr inte till. Gripklon lyckas träffa mig mitt på örat/tinning och i samband med smällen tappar jag glasögonen ner till botten av kontainern..jippi:D

Hade jar vart mindre berädd hade jag kunnat fallit över kanten och då hade det inte vart lika skoj :/ 4 meter ner till glasig asfalt. Men men. Det gick ju bra;)

Inatt hade jag dock tyvärr inte helt skön huvudverk. Men det man inte dör av det härdar=)


SE PÅ FAN!

Turistfilmer på tuben :D






GAMLA GODINGAR!





Fetto superstar

Sovning nu!

Eller ja, snart iallafall. Tänkte jag skulle beskriva helgen för er.. hur intressant det nu kan vara :D

Fredags, utspelade sig i snajdarns bil tillsammans med 4 törstiga pojkar bort till löa, för att sen åka hem till kalle och röka vattenpipa för att åter igen åka till löa och hämta alla dessa pojkspolingar. Som otroligt nog allihopa hittat en mun att stoppa tungan i :D

Lördagen utspelade sig åter igen i snajdarns bil, fast denna gång gick vidundret till örebro för att titta om det möjligtvis kunde bli lite streetrace, men som tur var vart det inte det, instället åkte vi hem.

Söndagen började tidigt, vid halv 8 satt jag fullt påklädd (tur var väll det) bakom ratten i min brors jeep på väg till stockholm.
Vi skulle hjälpa syster som skulle flytta till en ny lägenhet. Det var väll ganska snart gjort och vi var åter i nora vid 5.. Då vart det åter hem till kalle där jocke och maria var.

Som ni ser, ingen jättespäckad helg, men vem fan klagar? ;P

Nu ska jag sova och njuta av att jag inte ska gå upp ;) Puss alla som jobbar!

Volvo 745tic

Det var en gång en mikael, han var en lagomtjock pojke i sina bästa år, han träffade sin vän olle en kväll för att umgås lite, dom beslöt sig efter mycket om och men att åka ut till deras andra vän kristian i dalkarsberg. Mycket riktigt. så blev det. Väl där ute bjöds det på kaffe och lite småprat vid köksbordet. För att sen mycket hektiskt ta sig hem till kaj och brutalspela mariocart på gamecube! (dock mycket roligt:D )

Fram åt halv 12 snåret ska hela gänget bestående av: Dennis, Kaj, Olle, Kristian och Mikael ta sig in till statoil för att dennis är i akut behov av ciggaretter. Olle och Mikael tar olles bil, dom andra åker med dennis. Olles bil har elfel och kan därför inte ha några lampor på. Dom tog chansen och provade med dimljusen, det verkade gå. Kolsvart och jättefort åkte dom nu på en smal och krokig väg med enbart ett par dimljus. Tack gud..

Olle gasade som att det inte fanns någon morgondag. ( Vilket var precis var mikael trodde en stund där)
Eftersom overdriven hade gett upp fick dom köra på 4 växlar. dom som har något bakom pannbenet förstår ju vad det innebär när man ska åka fort... Just det. Väldischt höga varv. Nåväl. Fram till statoil kom dom, Men till deras förvåning ser dom nu att det ryker något förfärligt från höger fram, Nemen! det brinner tammefan! alla blir lyriska och kastar fram sina kameratelefoner för att föreviga denna mycket ovanliga och enastående händelse!

Olle "pops the hood" för att titta hur mister tressfläckt mår. Den mår sådär. Eller ja.. det är väll inget ovanligt att turbon glöder lite.. men när grenrör och hela downpipen glöder som nått gammalt extraljus på en FH12a från 96 så börjar man undra.

Aja, det var Mikaels afton det!


Ljusklipp från tvspelskvällen!
(filmat i taket då jag bara ville ha ljudet! Ge det en stund tills det drar igång lite^^,)





Olles turboo, har har den dock börjat sina sitt vackra sken.




En glödande bromsskiva, med tillhörande brinnande ok. jatack



Over and out!

Maybellene i Hofteholder

Idag är det en dag, en dag som inte kommer allt för ofta i mitt liv, det är nämnligen dagen då jag ska städa!:O
Helt själv har jag kommit fram till att det är vad som måste göras. Dom 400 såren i fötterna har nog också hjälpt lite. inte minst det faktum att jag nu är alergisk mot mitt eget rum! (damm) Inte helt toppen med tanke på att jag spenderar cirkus 90% av tiden jag är hemma i mitt rum:P

Imorgon åker mamma och stefan iväg på kryssning i hela 24 timmar! Ganska så skönt! Dom kunde gott ha vart borta lite längre, det blir i september det. då ska dom till turkiet:) Fiint

Over and out!

The human instrument

Så på fan!

Det finns fortfarande folk som besöker den här! det tackar man för ;)
Det var ju trotts allt en bra stund sen det yttredes några kränkande ord här på sidan, kanske är lika bra det:)

Iallafall så tänkte jag hiva igång här lite smått igen!



Just nu sitter jag här i min gamla stol vid datorn och lyssnar på "Ljuva 50 tal" på alldeles för hög volym.
Det är en os här som har en liten blandning av snus, sova och doftgranen "new car" som jag fick av maria igår och ännu inte hunnit hänga in i bilen. Det ligger diverse kläder på golvet. perfekt om man skulle ramla.

Mina dagar såhär på sommarlovet består mest av frågan: Vad ska vi göra?
Och otroligt nog lyckas det film nästan varje kväll. Ganska så less på det kan jag ju erkänna.
Tittar jag inte på film åker jag runt med antingen jocke, snajj eller olle i staden. Trevligare.. och dyrare.
Lagom tills jag får körkort kostar väll en skvätt soppa upp åt 20 riksdaler. Då får jag ju fan spader alltså.
jag vill tillägga att det är precis 31 dagar tills mannen, myten, legenden, JAG fyller 18 vårar! Det blir att fira till med snusandling och smörgåstårta. Även lite krog på kvällskvisten med lite tur, nån som blir med? ;D
För övrigt är det också 35 dagar tills skolan drar igång igen. För en gång skull gör det mig inte ett smack, helt klart den tråkigaste sommarn hitils, och jag vet att mitt körkort ligger och väntar när skolan börjar också.







Rundar av detta med en sött foto på mig i jockes skuff!

Bajs.

RSS 2.0