Volvo 745tic

Det var en gång en mikael, han var en lagomtjock pojke i sina bästa år, han träffade sin vän olle en kväll för att umgås lite, dom beslöt sig efter mycket om och men att åka ut till deras andra vän kristian i dalkarsberg. Mycket riktigt. så blev det. Väl där ute bjöds det på kaffe och lite småprat vid köksbordet. För att sen mycket hektiskt ta sig hem till kaj och brutalspela mariocart på gamecube! (dock mycket roligt:D )

Fram åt halv 12 snåret ska hela gänget bestående av: Dennis, Kaj, Olle, Kristian och Mikael ta sig in till statoil för att dennis är i akut behov av ciggaretter. Olle och Mikael tar olles bil, dom andra åker med dennis. Olles bil har elfel och kan därför inte ha några lampor på. Dom tog chansen och provade med dimljusen, det verkade gå. Kolsvart och jättefort åkte dom nu på en smal och krokig väg med enbart ett par dimljus. Tack gud..

Olle gasade som att det inte fanns någon morgondag. ( Vilket var precis var mikael trodde en stund där)
Eftersom overdriven hade gett upp fick dom köra på 4 växlar. dom som har något bakom pannbenet förstår ju vad det innebär när man ska åka fort... Just det. Väldischt höga varv. Nåväl. Fram till statoil kom dom, Men till deras förvåning ser dom nu att det ryker något förfärligt från höger fram, Nemen! det brinner tammefan! alla blir lyriska och kastar fram sina kameratelefoner för att föreviga denna mycket ovanliga och enastående händelse!

Olle "pops the hood" för att titta hur mister tressfläckt mår. Den mår sådär. Eller ja.. det är väll inget ovanligt att turbon glöder lite.. men när grenrör och hela downpipen glöder som nått gammalt extraljus på en FH12a från 96 så börjar man undra.

Aja, det var Mikaels afton det!


Ljusklipp från tvspelskvällen!
(filmat i taket då jag bara ville ha ljudet! Ge det en stund tills det drar igång lite^^,)





Olles turboo, har har den dock börjat sina sitt vackra sken.




En glödande bromsskiva, med tillhörande brinnande ok. jatack



Over and out!

Kommentarer
Postat av: Småland

haha fan vad olle kör skiten ur den där gammla 745:an :P att han inte fixar den istället..

2008-07-16 @ 21:03:06
Postat av: Pomme

haha han har ju nyligen gjort det ;D

2008-07-17 @ 07:15:28
URL: http://pomz.blogg.se/

Skriv en rad för helsike!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0